2013. augusztus 1., csütörtök

Dekorációs füzérek minden mennyiségben!

Nem szeretnél több ezreket költeni a dekorációra, de szívesen feldobnád valamivel a gyerekszobát?
Akkor a füzéreket Neked találták ki!
Legtöbben csak a szülinapi zsúrokkal kötjük össze a használatát, vagy automatikusan valamilyen rendezvény dekorációjaként tekintünk rá. De miért ne vihetnénk be a szobába és ott is színesíthetünk vele, ahol eddig nem is gondoltunk rá? Nyugodtan engedjük el itt is a fantáziánkat és próbáljuk ki bátran több féle módon is!

Ez egy végtelenül egyszerű dekorációs elem. Gyakorlatilag, ha bármit összefűzünk láncszerűen egy szalagra vagy damilra, akkor már kész is a saját füzérünk.  
Azért, mint minden mást, ezt is érdemes előre megtervezni. Milyen alapanyagból készítsük, milyen színű legyen, milyen mintákkal vagy kiegészítőkkel tarkítsuk, és persze hogy hol lesz a helye?
Inspirációként itt van néhány szuper ötlet, milyen formában érdemes felhasználni a zászlófüzéreket:

A legkézenfekvőbb megoldások egyike, ha a színes háromszögeket felakasztjuk az ágy fölé, vagy körbevezetjük a szoba sarkaiban:
(kép: www.ollieroseblog.com.au; www.thebookwormwife.files.wordpress.com)




Sőt az egyszerű háromszögeket egy kis plusz kreativitással feldobhatjuk masnikkal, betükkel, gombokkal, virág- vagy állatfigurákkal is.
(kép: pinterest.compin293156256964949842)



Ha megtetszett a betű használata, akár a babád nevét is kiírhatod az ágy fölé vagy az ablakra függesztve.
(képek: landofnod.com)



Aki ügyesen varr és van hozzá türelme, próbálja ki a foltvarrást! Bármilyen takarót, plédet vagy párnát feldíszíthetünk egy füzér mintával.
(kép: classymissmolassy.tumblr.com)



Jópofa ötlet, egy régi képkeretbe lógatni a színes láncolatunkat. Több sorban, több féle mintával érdemes kísérletezni. Komponáljunk kedvünkre!
(kép: epherielldesigns.com)



És persze nem csak háromszög formát lehet felfűzni! Lehet az csillag vagy szívecske, stb., a lényeg hogy a Te kezed által készült így tele van szeretettel :)
(kép: hmade.co.uk)



Tetszett a bejegyzés? Szívesen olvasnál a témában még hasonló cikkeket?
Kövess a Facebookon és oszd meg másokkal is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése